Monday, October 27, 2008

Live Sketch Dr Mahathir (Galeri Adi Warna USM) P. Pinang

TUN DR MAHATHIR; Antara Art Kolektor yang tersohor di Malaysia. Dia TUN terlalu komited dengan golongan karyawan di Negara ini. Satu ketika dulu sewaktu TUN PM. pernah panggil saya ke Pejabat nya kerana nak buat Lukisan Potret cucunya, KECUT juga rasa nya, masuk bilik PM orang penting Negara.
Pernah juga dia TUN jemput pelukis pelukis CM ke Seri PERDANA makan malam bersama keluarga nya rabung sembang TUN orang ramah dan TEGAS. DIA TUN Orang kuat ingatan nya, halus dan berhati hati dalam melontarkan kata kata.
Baru baru ni saya bertemu sekali lagi dengan Tun di Shangrila Hotel sempena Majlis. ASIA PACIFIC BRANDS FOUNDATION. TUN DI ANUGERAHKAN SEBAGAI THE FATHER OF BRAND MALAYSIA. LUKIS POTRET TUN YG DI TEMPAH OLEH DR. K K JOHAN @ THE FATHER OF BRANDLAUREAT. BANGGA SAYA , MASIH ADA KESEMPATAN BERSALAMAN DENGAN TUN. MOGA MOGA TUN TERUS SIHAT DAN AKTIF; AMIN.
GALERI PERDANA DI LANGKAWI ADALAH BUKTI TUN MENGHARGAI GOLONGAN KARYAWAN. PAK LAH PUN APA KURANG NYA DIA JUGA MENGHARGAI GOLONGAN KARYAWAN. SEMUA PEJABAT DAH BERGAYA DENGAN BATIK. DAN MEMPERTAHANKAN WARISAN BANGSA DAN BERHARAP KERAJAAN TERUS MELIHAT GOLONGAN KARYAWAN JUGA MEMPUNYAI PERANAN PENTING DEMI MENGHARUMKAN NAMA NEGARA KEMATA DAN HATI MASYARAKAT ANTARA BANGSA
PENGELAMAN SAYA KE JEPUN BARU BARU INI, ORANG JEPUN SUNGGUH MENGHORMATI KAMI DAN MEMBERI LAYANAN YANG BAIK DAN DIBIBIR MEREKA ASYIK SEBUT MALAYSIA. YEAH!!!!!!!!!!!! SAYA YAKIN KITA BOLEH PERGI LEBIH JAUH DAN BERKUALITI LAGI, YANG PENTING SOKONGAN HARUS BERTERUSAN.

No comments: